Wintercampagne

Volkswagen Wintercampagne: 1 november 2017 t/m 28 februari 2018

vw-wintercheck-afb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAAK AFSPRAAK

Kom veilig de winter door met de Volkswagen Wintercheck.

Wil je deze winter optimaal van je Volkswagen genieten? Ga dan voor de Volkswagen Wintercheck. Voor slechts € 19,95 controleert Speerstra Workum aan de hand van 12 punten of je Volkswagen winterklaar is. Als het nodig is, worden vloeistoffen gratis bijgevuld. Na de check ontvang je een technisch rapport met daarin alle bevindingen. Is er nog aanvullend onderhoud nodig? Dan maakt Speerstra Workum samen met jou zo snel mogelijk een nieuwe afspraak. Ook ontvang je een Volkswagen Kever winterscreen, zodat jij deze winter je voorruit niet hoeft te krabben. (zolang de voorraad strekt)

 

12_punten_vw_wintercheck

 

 

 

 

 

 

 1. Accu
 2. Uitlaatsysteem
 3. Motorolie
 4. Airconditioning
 5. Koelsysteem
 6. Verwarming
 7. Ruitenwissers
 8. Voorruit
 9. Verlichting
 10. Banden
 11. Remschijven
 12. Deuren

 

Uitleg Wintercheck

Hoelang duurt de Wintercheck en kan ik wachten tot de check klaar is?

De Wintercheck duurt ongeveer 30 minuten. U kunt dus gerust wachten tot de check klaar is. Als u de auto liever later ophaalt, kunt u dit uiteraard met de serviceadviseur afspreken.

Wat gebeurt er als er werkzaamheden nodig zijn?

Als tijdens de check blijkt dat uw Volkswagen onderhoud of een reparatie nodig heeft, bespreekt de Volkswagen serviceadviseur dit eerst met u. Dan kunt u zelf beslissen wanneer u een vervolgafspraak wilt inplannen.

Welke vloeistoffen worden bijgevuld?

Ruitensproeiervloeistof, motorolie en koelvloeistof.

Wat is een Kever winterscreen?

De unieke Volkswagen Kever winterscreen is een isolatiedeken die u kunt plaatsen op de voorruit van uw Volkswagen. Hierdoor blijft uw voorruit ijs- en sneeuwvrij. U kunt de winterscreen eenvoudig plaatsen tussen de raamrubbers van de voordeuren van uw Volkswagen. De Kever winterscreen is tevens te gebruiken in de zomer om de warmte/zon tegen te gaan in uw Volkswagen.

Voor meer Winter Accessoires met speciale actieprijzen klikt u op onderstaande button:

 

Winter Accessoires

 

Navigatie update

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijd voor een update van de kaarten in uw navigatiesysteem? Het wegennet is constant in verandering. Dan is het fijn om de meest actuele kaarten te hebben. Navigatie updates voor verschillende systemen zijn nu extra voordelig geprijsd. Voor meer informatie kunt u altijd bij ons binnen lopen!

(Actie loopt van 1 december t/m 31 januari 2018)

Geldig voor de volgende systemen:

RNS 300, 310, 315, 510, 810, MCD, MFD