De beste service

De beste service

Om de auto rijdbaar te houden en onderhoud toe te passen is een goede werkplaats met gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers van groot belang. En dat biedt Speerstra aan zijn klanten. Onze medewerkers worden zeer goed getraind om uw auto van een goede service te voorzien mede dankzij de importeur van de door ons gevoerde merken. Goed opgeleide en gedreven medewerkers is echter niet genoeg; ook de apparatuur om uw auto te servicen dient van goede kwaliteit te zijn. Onze werkplaats is daarom voorzien van de door de importeurs voorgeschreven apparatuur zoals:

  • Diagnosekast om interactief te storingzoeken
  • Gehomoligeerde uitlijn apparatuur
  • Airco vulapparaat
  • Een combi remmentestbank met aslastsimulatie om de APK van zowel vrachtwagens >3500kg als personen wagens te kunnen uitvoeren.

Tanken en wassen

Tanken en wassen

Bij Speerstra zijn de faciliteiten aanwezig om uw auto weer blinkend schoon te maken, zoals autowassen in de Car Wash of handmatig in de Wasbox.
Ook is er een krachtige stofzuiger aanwezig.

De Wasbox:
Om uw auto handmatig schoon te maken is er een wasbox aanwezig. Hier kunt u de motor reinigen en hotwax toepassen. De glansdroger spoelt uw auto af met een door speciale installatie gemaakte osmowater. Dit zorgt voor een glansende auto die zonderkalkdruppels opdroogd.

De Car Wash:
Dit is de volledig (nieuwe) electronisch gestuurde wasautomaat. Microvel textielborstels zorgen oor een poetsende werking en voorkomt krassen.
U kunt kiezen uit 5 was beurten.

Takel- en berging

Takel- en berging

IMG_2885

Als gecertificeerde berger werken wij voor bijna alle alarmcentrale’s, de politie en ANWB wegenwacht. Wie met zijn auto betrokken raakt bij een ongeval of aanrijding is met een WA-verzekering (tot 3500 kg) gedekt voor het afslepen / bergen van een auto en het daarna doortransporteren van de auto naar een door u op te geven adres. Voorwaarde is wel dat dit geschied door een door de verzekering vertegenwoordigde alarmcentrale (bv Allianz-Eurocross of VHD) gecertificeerde berger.
Een klein deukje in een kunststof bumper kan een grote schade veroorzaakt hebben wat uw veiligheid in gevaar kan brengen. Schroom niet en vraag om berging van uw auto.
De betreffende alarmcentrale-nummers vindt u op uw groene kaart of u kunt dit regelen via de politie als die ter plaatse aanwezig is.

Occasions

Occassions

Bent u op zoek naar een betrouwbare en goed onderhouden occasion? Bekijk dan ons overzicht. Zit de auto die u zoekt niet tussen ons aanbod, dan gaan wij graag op zoek!