Service point award 2023

Stem Garage Speerstra naar de winst in de ACTRONICS Service Point Award 2023

Met trots kunnen we melden dat Garage Speerstra uit Workum finalist is van de ACTRONICS Service Point Award 2023! Tijdens een kennistest waarin Evert Greidanus ons vertegenwoordigde werd onze kennis over auto-elektronica op de proef gesteld. Aan de award doen autobedrijven uit heel Nederland en Vlaanderen mee die aangesloten zijn bij het Service Point Programma van ACTRONICS.

Kennis van auto-elektronica

Als Garage Speerstra vinden we het belangrijk om mee te gaan met de laatste ontwikkelingen in de autobranche. Hierin speelt elektronica natuurlijk een steeds belangrijkere rol. De hoeveelheid elektronica groeit en dus wordt kennis hierover steeds belangrijker om de juiste diagnose te stellen. Dat we van alle deelnemende autobedrijven bij de finalisten behoren, maakt ons trots en laat zien dat we als elektronica-expert de juiste elektronica knowhow aanwezig hebben.

Stem ons naar de overwinning

Nu we in de finale van de ACTRONICS Service Point Award 2023 staan, willen we natuurlijk ook winnen. En daar kun jij voor zorgen! In de finale is het publiek namelijk aan zet. Laat dus je voorkeurstem achter op de website van ACTRONICS en stem ons naar de overwinning!

!!!! Laat hier je stem achter voor Garage Speerstra !!!!!

Over ACTRONICS

ACtronics is toonaangevend op gebied van revisie van auto-elektronica. Iedere dag verwerkt men honderden elektronische auto-onderdelen die dankzij de high-tech revisie-oplossingen weer in nieuwstaat worden gebracht. Dit is niet alleen een heel stuk goedkoper dan nieuw, maar bespaart ook nog eens een groot deel van de grondstoffen. Hiermee biedt ACtronics een oplossing aan die zowel beter voor de portemonnee als voor het milieu is.